• Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vásárosnaményi sportnap


A Szatmár Bereg Polgári Egyesület Efop-1.3.5-16-2016-00185 azonosítószámú, „A Szatmár Bereg Polgári Egyesület társadalmi szerepvállalásának erősítése a közösségek fejlesztésével a Vásárosnaményi Járásban” c. projekt keretében 2017.07.09-én Vásárosnaményi Sport napot rendeztünk. Célunk volt a rendezvénnyel a helyi sportolási lehetőségek bemutatása, új lehetőségek feltárása, bemutatása. Találkozhattak a résztvevők freestyle bemutatóval, amit egy helyi sportoló prezentált, extrém kerékpáros bemutatóval, illetve szerveztünk egy csapatversenyt, ahol vicces, de mindeközben kemény koncentrációt és csapatmunkát kívánó feladatokkal vártuk a jelentkezőket.

Az idén 2017.december 17-én második alkalommal is megrendezett sportnapon három sportágban jeleskedhettek a sportolni vágyó csapatok: ezek a futsal, az asztalitenisz, és a tollaslabda. A rendezvény városi szinten, valamint a környező településeken is meghirdetésre került. A három sportágban 4 fős csapatokban mérhették össze tudásukat a jelentkezett csapatok. Forgószínpad szerűen követték egymást a mérkőzések, ahol mind futsalban, mind asztaliteniszben, és tollaslabda játékban is összecsaptak.

  1. május 26-án ismételten Sportnap került megrendezésre Vásárosnaményban a tisza-parti üdülőövezetben. A rendezvény az akadályfutás köré épült, ami a nap fő mozgatórugója volt. A rendezvény megközelítőleg 5000 m2-en zajlott, kihasználva az üdülőövezet adottságait. A pálya hossza megközelítette az 1000 métert, amit szalmafal, vizes árok, mászófal, sárfal, gumifal, kúszó akadályok nehezítettek.

A téli időszakban 2018. december 15-én a vásárosnaményi városi sportcsarnokban került megrendezésre sportnapunk, ahol a tavalyi sikereken felbuzdulva ismét a futsal, az asztalitenisz, és a tollaslabda versenyekben mérkőzhettek meg a sportnapra jelentkezett csapatok. A mérkőzéseket követően a sportágak díjazásai sem maradhattak el.


© 2023 szbpe. All Rights Reserved.

Please publish modules in offcanvas position.